Magusad suupisted, mida ei pea küpsetama. Sobivad hästi kergeks kehakinnituseks koos pere või sõpradega ning näevad peale selle taldrikul lõbusad välja!
Sega kõik koostisosad korralikult kokku. Lase segul veidi aega külmkapis olla, et kaerahelbed saaksid maapähklivõi ja meega läbi imbuda.
Tee samal ajal glasuur (või kasuta piparkookide kaunistamiseks mõeldud valmisglasuuri). Glasuuri tegemiseks tilguta tuhksuhkrule vähehaaval vett või soovi korral mahla, kuni konsistents on parajalt vedel. Pane glasuur kondiitrikotti või kilekotti, millelt lõika ära väga väike nurgake.
Vormi segust märgade kätega piklikud pallikesed, neist saad mesilastele keha. Pigista kaunistuseks glasuurist triibud ja silmad. Pista ettevaatlikult glasuuri sisse silmadeks suhkrupärlid ja maisihelvestest tiivakesed.
Säilita õhukindlas karbis külmkapis.
Retsept ja foto: Kelly, Gerda, Kelly, Pille-Riin ja Sandra Suure-Jaani Kooli 6. klassist.
Ained
Juhend
Sega kõik koostisosad korralikult kokku. Lase segul veidi aega külmkapis olla, et kaerahelbed saaksid maapähklivõi ja meega läbi imbuda.
Tee samal ajal glasuur (või kasuta piparkookide kaunistamiseks mõeldud valmisglasuuri). Glasuuri tegemiseks tilguta tuhksuhkrule vähehaaval vett või soovi korral mahla, kuni konsistents on parajalt vedel. Pane glasuur kondiitrikotti või kilekotti, millelt lõika ära väga väike nurgake.
Vormi segust märgade kätega piklikud pallikesed, neist saad mesilastele keha. Pigista kaunistuseks glasuurist triibud ja silmad. Pista ettevaatlikult glasuuri sisse silmadeks suhkrupärlid ja maisihelvestest tiivakesed.
Säilita õhukindlas karbis külmkapis.