Müsli, mille valmistamisega saab hakkama igaüks. Tee korraga suurem kogus, nii jätkub seda mitmeks hommikusöögiks. Müsli maitseb hea ka kohupiimakreemiga!
Sulata väikeses potis mesi koos võiga.
Sega ahjuplaadil kokku kaerahelbed ja päevalilleseemned, seejärel nirista juurde sulatatud mee-võisegu. Sega korralikult läbi.
Küpseta 175 kraadi juures 15–20 minutit, kuni segu on kuldpruun. Sega küpsemise käigus aeg-ajalt.
Võta müsli ahjust, lisa pähklid ja peeneks tükeldatud kuivatatud puuviljad. Lase enne söömist pisut jahtuda.
Retsept ja foto: Viimsi Kooli 6.c klass.
Ained
Juhend
Sulata väikeses potis mesi koos võiga.
Sega ahjuplaadil kokku kaerahelbed ja päevalilleseemned, seejärel nirista juurde sulatatud mee-võisegu. Sega korralikult läbi.
Küpseta 175 kraadi juures 15–20 minutit, kuni segu on kuldpruun. Sega küpsemise käigus aeg-ajalt.
Võta müsli ahjust, lisa pähklid ja peeneks tükeldatud kuivatatud puuviljad. Lase enne söömist pisut jahtuda.